Fundamental Network
Debiteurenbeheer & incasso en gerechtsdeurwaadersdiensten


 

 

 

Debiteuren beheer ( in samenwerking met incasso en gerechtsdeurwaarderskantoren)

Samen met haar partner ACCS biedt Fundamental Network een totaalconcept op het gebied van "digital invoice management". Naast het digitaal versturen, kunnen wij ook uw uitgaande facturen digitaal beheren en verzorgen wij uw incasso en deurwaardersdiensten. Een nieuwe dienst is afterpay - "Capayable"

Zie ook www.accs.nl en )http://capayable.com/))

De volgende link geeft in vijf minuten een demo van het unieke ACCS systeem: http://www.accs.nl/DemoIncassoNL/index.html /  

Digitaal debiteurenbeheer 
Digitaal uw uitstaande facturen 24/7 volgen via het internet. Het beheren van openstaande facturen kost veel tijd en energie. Dat is echter nergens voor nodig. U kunt dit namelijk uitbesteden aan Fundamental network, zodat u meer tijd overhoudt voor uw corebusiness. Doordat wij een buitenstaander zijn, is het voor ons gemakkelijker om uw klanten op een openstaande rekening aan te spreken. U verstuurt de factuur en na de vervaldatum wordt deze afgeletterd, blijft deze open staan, dan ondernemen wij actie, vanaf de herinnering, belrondes, aanmaningen, incasso’s t/m de deurwaarder. U bepaalt in welke fase u de factuur uit handen geeft. u kunt inloggen via het internet vanaf iedere locatie en 24/7 de status van uw uitstaande zaken inzien.

Transparante werkwijze
Wij hanteren een transparante werkwijze. Om te beginnen worden alle facturen in ons systeem ingevoerd. Als uw klant binnen de gestelde betalingstermijn betaalt, is er niets aan de hand. Betaalt uw klant echter te laat, dan zien wij dat meteen en ondernemen we ook direct actie. Volgens onze visie valt of staat debiteurenbeheer namelijk met consequent handelen. Wij werken volgens vaste procedures die we invoeren in overleg met u. Uiteraard houden we rekening met de aard van uw diensten en de branche waarin u werkt. Doordat we met vaste procedures werken, brengen we de gemiddelde betalingstermijn terug. Dit is positief voor de liquiditeit van uw bedrijf, want u beschikt hierdoor over meer werkkapitaal. Kapitaal, dat u bijvoorbeeld kunt investeren in de groei van uw bedrijf. Ieder bedrijf wil groeien Fundamental Network maakt dit mogelijk door innovatieve verbeteringen, welke bereikt worden door efficientie en minimale investeringen.

Specialisatie                                                                                                                  
Fundamental Network werkt samen met brancheverenigingen en franchise-organisaties. Hiervoor bestaan speciale concepten waarbij brancheverenigingsleden en franchisenemers de voordelen ondervinden van overkoepelende afspraken. Zowel gecentraliseerde al gedecentraliseerde organisaties kunnen van deze diensten gebruik maken. 

Interesse? Laat het ons weten, wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte na bezoek.

 

 

                                                                                  

 

 

 

 

 

 


 

 

Fundamental Network  |  info@fundamentalnetwork.nl